2009 – Turen gik til Japan

Klik på billedet for at få fuld størrelse

I 2009 var vi på en af vores livs store rejser. Turen gik til Japan, hvor vores gode veninde guide os rundt i hendes hjemland.

Vi var så priviligerede, at vi blev budt indenfor i ‘det private rum’. Japan er ikke et land, hvor man kommer til kaffe hos hinanden, selskabligheder foregår ude i byen. Derfor var det en stor ære både at bo hos familien, samt at komme til the hos bedstefaderen, hvor vi samme besøgte familiegravstedet og kom til cermoni i templet.

Turen gik også til øen Miyajima, hvor vi fil lov til at bo på et traditionelt japansk hotel. Ret interessant. Vi sov fx på gulvet og fik fiskeyngel og tang til morgenmad. Et måltid lige efter min smag 😉

Ingen Ninja World – Ingen Japan 🙂 Søren var for en dag forvandlet til en Ninja. Fed oplevelse at være i en Ninja borg, lidt anderledes end Egeskov Slot.

Af de mere triste oplevelser, var vi på besøg i byen Hirosima. En smuk og levende by i dag, men en forfærdelig trist historie fra fortiden. En stærk oplevelse, der den dag i dag, sætter tingen i perspektiv for mig.

Turen slutter i Tokyo, men inden da skal vi lige opleve et af de større jordskælv i Japan. Aldrig før har jeg ønsket mig SÅ MEGET at sidde oppe i et fly. En oplevelse jeg tager hatten af for vores turguide at få arrangeret, og nu her mange år efter er jeg glad for at have oplevet dette, men på natten var det en ting jeg VIRKELIG godt kunne have undværet.

Nyd billedegalleriet, og god tur gennem Japan.