ERHVERVSCOACH · SPARRING · VÆRKTØJER

Erhvervscoaching hos, dig, mig eller som webmøde

Min grundlæggende filosofi er, at vi alle skal hjælpe hinanden der hvor vi kan

Som coach og med mere end 20 års erhvervserfaring i bl.a. ledelse, vil jeg gerne hjælpe dig

                                                          Hilsen Laila

Om mig

Min mulighed for at kunne sparre, coache og vejlede dig ligger i mine mere end 20 års erhvervserfaring i det private erhvervsmarked. 

Jeg har gennem mit arbejde coachet, vejledt og sparret med mange medarbejdere og ledere. For mig er det en succes, når jeg har hjulpet andre med at løse en udfordring eller hjulpet dem et skridt nærmere deres mål. 

For mig er intet umuligt, der er en løsning til alt. Den rette vej skal blot findes og måske skal der blot et lille skub til eller det rette værktøj findes, for at komme i gang.

 

 Mit personlige CV

Jeg har en ret alsidigt faglig baggrund og har gennem mine mange år på arbejdsmarkedet, siddet på flere af stolene rundt om bordet. Min rygsæk er derfor fyldt med egen erfaring fra arbejdet på gulvet, til arbejdet på kontoret og sidst bag bordet som leder og nu på sidelinjen som erhvervscoach.

Jeg har praktisk erfaring med de fleste ledelsesformer, fra situationsbestemtledelse til LEAN-ledelse, kulturledelse og forandringsledelse. Jeg har gennemført store som små organisationsændringer og været en aktiv medspiller i indførelse af ny teknologi for at bringe os ind i tiden ‘industri 4.0’. 

Som person vil I opleve mig som jordnær, pragmatisk og løsningsorienteret. Jeg tror på, at succes kommer via selvindsigt og rollemodeller. Personligt kan jeg bekræfte at det virker!

 

Mine værdier, min vision og mision

Værdier

Intet er nødvendigvis rigtigt eller forkert, alt afhænger af hvilke kontekst det er taget ud fra. Trods vores forskelligheder, tror jeg på, at vi grundlæggende ønsker det bedst for hinanden

Vision

Jeg ved, vi kan mere end vi selv tror.  Vi mangler måske blot nogle værktøjer til at komme videre

Jeg vil med mine mange års erhvervserfaring hjælpe, coache og vejlede så mange mennesker, det overhovedet er muligt

Mission

Min tro på dine kompetencer gør, at jeg tror på, at du kan opnå præcis det du gerne vil

 

Kontakt mig for ydeligere information

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial